„Swedbank Robur“ fondai: dažniausi klausimai – paprasti atsakymai

2024-05-03

 

Kas ir kokie yra „Swedbank Robur“ fondai? Kokiais privalumais jie išsiskiria rinkoje? Į kiek skirtingų fondų rekomenduojama investuoti ir kiek laiko reikėtų išlaikyti investicijas juose? Į šiuos ir dar daugiau klausimų atsako „Swedbank“ Privačiosios bankininkystės departamento direktorius Andrius Šuminas.

Šiandienos investuotojas – Tu!

  • Pradėti paprasta – galima investuoti vos nuo 1 Eur.
  • Nereikia turėti ekspertinių žinių ar investavimo patirties.
  • Svarbiausia – nebijoti pabandyti!

Daugiau informacijos apie investavimą rasite Investavimo akademijoje

Ši informacija negali būti interpretuojama kaip asmeninė rekomendacija, nurodymas ar kvietimas pirkti ar parduoti konkrečias finansines priemones. Prieš priimdami sprendimą investuoti į konkrečias finansines priemones, turite patys ar padedami konsultantų įvertinti, kad investavimo rizika yra jums priimtina. Rekomenduojame prieš pasirašant bet kokią finansinių paslaugų sutartį atidžiai išnagrinėti paslaugų teikimo sąlygas ir, jei reikia, pasikonsultuoti su banko darbuotojais.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.