„Ekonomikos klasė“ nr. 3 | Mokytojams į pagalbą

2020-05-12

Kviečiame jus atsiversti trečiąjį mokytojams skirto „Swedbank“ Finansų instituto kuriamo žurnalo numerį. Parengėme jį anksčiau nei planuota ir specialiai tam, kad galėtume vienoje vietoje sutelkti kuo daugiau nuotolinio mokymo(si) idėjų, išteklių bei aptarti pačių mažiausių moksleivių finansinio raštingumo subtilybes.

Šiame žurnale rasite ne tik naudingų šaltinių bei tekstų, bet ir naujai mūsų sukurtų nuotolinių „Pamokų kitaip“ pradinių klasių moksleiviams, taip pat jau anksčiau parengtų, bet galbūt dar neatrastų pamokų vyresniesiems.

  • Žurnalo pabaigoje vyresniųjų klasių moksleivių laukia ir su finansais susijusios užduotys. Tam, kad galėtumėte spręsti kryžiažodį ir kitus smagius galvosūkius, galite atsisiųsti interaktyvius užduočių puslapius paspaudę čia.
Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.