„Swedbank“ Finansų institutui vadovaus Jūratė Cvilikienė

2017-01-16

Keičiasi „Swedbank“ Lietuvoje Finansų instituto vadovė – vietoje Odetos Bložienės nuo sausio 16 d. Finansų institutui vadovaus Jūratė Cvilikienė. „Swedbank“ įvairiose pozicijose 15 metų dirbusi O. Bložienė nusprendė palikti banką bei prisidėti prie šeimos verslo vystymo.

Naujoji „Swedbank“ Finansų instituto vadovė J. Cvilikienė turi 10 metų darbo banke patirtį. Iki pradėdama vadovauti Finansų institutui ji banke ėjo įvairias pareigas klientų aptarnavimo standartų, procesų efektyvinimo, klientų patirties valdymo srityse.

„Per savo karjerą „Swedbank“ esu įgijusi įvairių kompetencijų ir sukaupusi nemažai patirties, kurią pasitelksiu naujose pareigose. Mano tikslas – aiškiai ir suprantama kalba perteikti gyventojams kasdienių finansų realijas ir aktualijas. Sieksiu kalbėti ir šviesti aktualiomis finansų valdymo temomis bei ieškoti efektyviausių būdų, kaip tas žinias pristatyti ir asmeninius finansus tvarkantiems, ir verslu užsiimantiems gyventojams“, – sako naujoji „Swedbank“ Finansų instituto vadovė J. Cvilikienė.

„Nebuvo lengva priimti sprendimą palikti „Swedbank“, tačiau atėjo metas imtis naujų iššūkių. Dirbdama banke subrendau kaip profesionalė, turėjau galimybę augti kartu su organizacija bei mokytis iš geriausių specialistų. Esu dėkinga už čia praleistą laiką ir gautą patirtį bei žinias“, – teigia O. Bložienė.

J. Cvilikienė karjerą „Swedbank“ pradėjo 2006 m. Klientų aptarnavimo centrų Kokybės vadovės pozicijoje, vėliau vadovavo Procesų ir kokybės padaliniui bei ėjo Kokybės vadovės pareigas Klientų aptarnavimo tarnyboje. Iki šiol J. Cvilikienė vadovavo Paslaugų verslo klientams palaikymo skyriui Stambių verslo klientų padalinyje.

Finansų institutas yra banko „Swedbank“ dalis. Instituto tikslas – prisidėti prie šalies gyventojų gerovės kūrimo, ugdant jų finansinį raštingumą ir verslumo įgūdžius. Institutas stebi, analizuoja ir tiria šalies ūkio, gyventojų ir smulkiojo verslo finansinės situacijos pokyčius. Finansų institutai Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje veikia nuo 2009 metų.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.