NEMOKAMA KNYGA VAIKAMS: Pinigai ir kiti Gilučių šeimos reikalai

2020-09-16

Sugalvoti, kaip kalbėti su vaikais apie pinigus, gali būti tikras iššūkis. Tėvams, mokytojams ir seneliams neretai kyla klausimas, kokios finansinės temos aktualios bei suprantamos 5–10 metų vaikams. Norėdami padėti išspręsti šį galvosūkį, dalijamės su jumis pirmąja „Swedbank“ išleista knyga vaikams apie finansus „Pinigai ir kiti Gilučių šeimos reikalai“. 

Gilučių šeimos istorijas „Swedbank“ Finansų institutas knygelėje pasakoja drauge su jo vadove Jūrate Cvilikiene ir šauniu trijų vaikų tėčiu Simonu Urbonu. Knygos istorijos finansines temas padės su vaikais aptarti paprastai ir smagiai, o kiekvienos istorijos pabaigoje esantys patarimai leis tėvams ir mokytojams pagilinti savo žinias apie finansinę vaikų edukaciją.

Garsinės knygos versijos galite klausytis čia:

Arba „Swedbank“ „YouTube“ kanale, paspausdami čia.

Nemokamą elektroninę knygos versiją galite skaityti šiame puslapyje arba atsisiųsti paspaudę parsisiuntimo mygtuką knygos vartymo įskiepio apačioje. Įsigyti popierinę jos versiją galite knygynuose „Vaga“ ir „Pegasas“, didžiosiose „Maxima“, „Rimi“, „Norfa“ parduotuvėse bei e. prekybos kanaluose www.baltoslankos.lt, www.knygos.lt, www.patogupirkti.lt.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.