Ką reiškia būti „youtuber‘iu“ ir su kokiais finansiniais iššūkiais jie susiduria?

2020-05-07

Šioje tinkalaidėje socialinių tinklų turinio kūrėjas Andrius Talžūnas dalijasi patirtimi, kaip jam pavyko tapti gerai žinomu  „Youtube“ ir „Instagram“ platformose. Žinomas youtube'eris atskleidžia, ar įmanoma pragyventi iš turinio kūrimo socialiniuose tinkluose. Neseniai savarankišką gyvenimą pradėjęs Andrius taip pat paatvirauja, kaip jam sekasi tvarkyti savo finansus ir kokioms reikmėms jis išleidžia daugiausiai.
 
Svarstote apie galimybę pragyventi iš socialiniuose tinkluose kuriamo turinio? O gal galvojate pradėti savo verslą, bet neturite atsakymų į visus rūpinus klausimus? Kviečiame Facebook grupėje „Pinigai ir reikalai“ ir drauge su bendraminčiais ieškoti atsakymų.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.