Laikas ir pinigai: kaip ugdyti vaiką ir jo talentus?

2020-08-27

Šioje #PinigaiirReikalai tinklalaidėje „Swedbank“ Finansų instituto vadovė Jūratė Cvilikienė kalbina jaunąją būgnininkę Faustą Šukytę ir jos mamą Laurą. Fausta pasakoja apie savo pirmąjį uždarbį, koncertus bei atskleidžia, kokiai svajonei taupo uždirbtus pinigus.  

Pokalbio metu mama Laura paatvirauja, kaip investuoja į vaiko talentą bei kiek tai kainuoja. Tačiau pabrėžia, kad svarbu investuoti ne tik į vaikų ugdymą, bet ir į kokybišką laiką kartu su jais. 

 

Svarstote, kaip reikėtų ugdyti vaikų finansinį raštingumą? O gal norite pasitarti, kokie taupymo būdai efektyviausi? Kviečiame jungtis prie „Facebook“ grupės „Pinigai ir reikalai“ ir pasikonsultuoti su kitais žmonėmis jums aktualiomis temomis. 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.