„Swedbank“ išmanioji programėlė „iOS12“ versijoje nebebus atnaujinama: ką reikėtų daryti?

2021-02-01

Tik naujausiose „iOS“ operacinės sistemos versijose „Apple“ įrenginiuose galimi su saugumu susiję atnaujinimai, reikalingi tinkamam „Swedbank“ išmaniosios programėlės veikimui. Dėl šios priežasties išmanioji programėlė įrenginiuose su „iOS12“ versija nebebus atnaujinama. Ką turėtų žinoti tokių įrenginių vartotojai?

  • Jūs ir toliau galėsite naudotis programėle, tačiau ji nebus atnaujinama.
  • Programėlė nebus automatiškai ištrinta iš jūsų įrenginio.
  • Jei ištrinsite programėlę iš savo įrenginio, nebegalėsite vėl jos atsisiųsti. 
  • Ilgainiui tam tikra dalis programėlės funkcijų nustos veikti, negalėsite matyti naujai atsirandančių programėlės funkcijų.

Kokių įrenginių naudotojams tai aktualu?

Pokytis aktualus tiems „Swedbank“ klientams, kurie banko programėle naudojasi šiuose įrenginiuose: „iPhone 5/5S“, „iPhone 6/6 Plus“, „iPad Mini 2“, „iPad Mini 3“, „iPad Air“ bei „iPod touch“ (6 karta).

Kaip galiu pasitikrinti, kokia operacinė sistema yra įdiegta mano įrenginyje?

Surasti informaciją apie jūsų įrenginio naudojamą operacinės sistemos versiją bei galimus jos atnaujinimus galite savo įrenginyje pasirinkdami šiuos žingsnius: Device Settings->General->Software Update.

Ką daryti, jei mano įrenginyje „iOS13“ ar „iOS14“ operacinės sistemos versijos negalimos?

Jūs ir toliau galėsite naudotis programėle, tačiau ji nebus atnaujinama. Planuodami naujo išmaniojo telefono įsigijimą turėkite mintyje, kad įrenginys su „iOS13“ ar „iOS14“ yra geresnis pasirinkimas, palaikantis naujausius saugos atnaujinimus.

Ką daryti ištrynus programėlę?

Jei savo įrenginyje su „iOS12“ operacine sistema ištrinsite programėlę, nebegalėsite jos atsisiųsti dar kartą. Tokiu atveju patartina naudotis interneto banku įrenginio naršyklėje.

Kad būtų patogiau, nuorodą į interneto banką galite išsaugoti savo įrenginio pagrindiniame ekrane (naršyklėje atidarykite swedbank.lt-> Share-> Add to Home Screen).

IB

 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.