Kokių pokyčių atneš koronaviruso krizė?

2020-03-31

Šalyje įvedus karantiną visiems teko prisitaikyti prie naujos realybės. Kam pasisekė labiau, tiems teko išmokti dirbti iš namų, derinti vaikų priežiūrą ir darbą bei prisijaukinti šiuolaikines technologijas. Deja, koronavirusas pagrasino ne tik dalies mūsų sveikatai, bet ir pajamoms.  O kas bus, kai viskas baigsis? Kokių pamokų išmoksime ir kaip pasikeisime? „Swedbank“ vyr. ekonomistas Nerijus Mačiulis sako, kad nebebūsime tokie, kokie buvome iki šiol. Tikėtina, kad visuomenėje atsiras daugiau skepticizmo globalizacijos klausimu, verslas pamatuos, ar ir po karantino komandiruočių negali pakeisti nuotoliniai susitikimai, o kiekvienas mūsų turėsime progą išmokti gyventi tvariau.

Apie visa tai ir dar daugiau kviečiame žiūrėti „Pinigų ir reikalų“ tinklalaidėje, o daugiau diskusijų aktualiais finansiniais ir ne tik kausimais ieškoti „Facebook“ grupėje „Pinigai ir reikalai“.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.