Maisto iššūkis: gaminti namuose ar valgyti mieste?

2020-10-13

Maždaug 3,5 proc. savo biudžeto lietuviai išleidžia valgydami maistą restoranuose ir kavinėse, rodo „Eurostat“ duomenys. Kartais visiems norisi pakeisti aplinką, nesirūpinti maisto ruoša ir pasimėgauti naujais patiekalais bei skoniais. Kartais į restoraną įveja gyvenimo skuba. Tačiau ar dažnai galime sau leisti tokį malonumą, jei norime sutaupyti? 
 
Šioje #Pinigaiirreikalai tinklalaidėje bandoma atsakyti į pagrindinį klausimą, kur valgyti yra pigiau – namuose ar mieste? Laidos metu atliekamas eksperimentas: iššūkių entuziastė Jekaterina Zibireva visos dienos patiekalus valgo mieste, o maisto entuziastas Arnas Raulinaitis bando atkartoti ir pasigaminti šiuos patiekalus namuose. Dalyviai vertina ne tik kainą, bet ir sugaištą laiką, efektyvumą bei galimybę vienodai kokybiškai mėgautis skonių įvairove namuose ir restoranuose. 

O jei domina patarimai, kaip galima daugiau sutaupyti arba norite pasikonsultuoti su bendraminčiais jums aktualiomis temomis, kviečiame jungtis prie „Facebook“ grupės „Pinigai ir reikalai“, kurioje galima rasti įvairių diskusijų finansinėmis temomis.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.