Maisto ragavimo iššūkis: ar visada skanus maistas yra brangus?

Parduotuvėje galima rasti itin platų prekių asortimentą – nuo pačių pigiausių iki brangiausių. Visuomenėje vyrauja nuostata, kad dažnai brangesni produktai yra skanesni. Šioje tinklalaidėje Justina Bagdanavičiūtė, „Swedbank“ Finansų instituto projektų vadovė, kartu su pagalbininkais Simonu, Jekaterina ir Tomu, bando nustatyti, ar šis teiginys teisingas. 

Dalyviai testuoja įvairius produktus nežinodami prekės ženklo, todėl sprendimo neveikia jokios išankstinės nuostatos. Komandos ragauja įvairius produktus: sūrį, alyvuoges, obuolius ir net vandenį.

 

Jei norite pasikonsultuoti su kitais žmonėmis jums aktualiomis temomis, susijusiomis su finansais, junkitės prie „Facebook“ grupės „Pinigai ir reikalai“. 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.