PINIGINĖS PAMOKOS | E. Vitulskienė apie nuosavo verslo pradžią

2023-05-02



Dirbantys samdomą darbą veikiausiai bent kartą pagalvojo, kad turėdami savo verslą uždirbtų gerokai daugiau, o gyvenimas būtų kur kas paprastesnis – niekam nereikėtų atsakyti už padarytas klaidas, darbo grafiką būtų galima dėlioti pagal savo norus ir poreikius, o svarbiausia – niekas nevadovautų, kaip, ką ir kada daryti.

Savo vardo mados namus įkūrusi Erika Vitulskienė atvirauja – turint nuosavą verslą darbas trunka 24 valandas per parą, o iššūkių – kaip iš gausybės rago. 

Laidoje „Piniginės pamokos“ E. Vitulskienė papasakos, kokius kryžiaus kelius jai teko nueiti, kad verslas pagaliau teiktų malonumą ir nebūtų kančia. Su laidos žiūrovais verslininkė pasidalins ir pagrindiniais patarimais, kurie padės išvengti klaidų, kurias verslo pradžioje darė ji.

„Swedbank“ Finansų instituto vadovė Jūratė Cvilikienė papasakos ir savo verslo istoriją, taip ir nesulaukusią laimingos pabaigos. Finansų ekspertė taip pat atskleis, kodėl gera idėja ir mylimas hobis ne visada yra gera verslo idėja.

Penktoji „Piniginės pamoka“ padės atsakyti į šiuos klausimus:

  • Kokias pamokas reikėtų išmokti prieš pradedant savo verslą?
  • Kodėl mylimas hobis ne visada tampa sėkmingu verslu?
  • Kodėl verslo savininkas visada turi aktyviai dalyvauti verslo darymo procese?
  • Kaip elgtis, jei verslas nesiklosto taip, kaip planuota?
     

Viskas įmanoma, kai turi planą! Patikrinkite savo verslo finansinę sveikatą ir pradėkime verslo finansus planuoti drauge >> Pasitikrinti 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.