PINIGINĖS PAMOKOS | Kaip pasiruošti sočiai senatvei – tam tikrus įpročius keiskite jau dabar

2023-05-23


Pensija jau visai ant nosies, o sukauptų pinigų nėra? O galbūt dar pats jėgų žydėjimas ir atrodo, kad senatvė visai toli, todėl ir ruoštis ateičiai nėra prasmės?

O gal kaupiu, bet nepasitikiu fondais, į kuriuos keliauja mano pinigai? Tokie ir panašūs klausimai ir pasvarstymai kyla daugeliui, mat senatvė – neišvengiamas dalykas. Būtent dėl šios priežasties – jai ruoštis privalo visi. 

Finansų ekspertė Jūratė Cvilikienė laidoje pasakos, kaip teisingai tai daryti, kad išėjus į pensiją netektų atsisakyti gyvenimo malonumų ir džiaugsmų. „Labai gerai būtų suprasti, kad tai, ko aš noriu šiandien – tikrai norėsiu ir tada, kai man bus 70 metų“, – sako ji.

Aštuntoji „Piniginės pamoka“ padės atsakyti į šiuos klausimus:

  • Kada pradėti kaupti pensijai?
  • Kur ir kaip kaupti pinigus senatvei?
  • Kodėl svarbu ruoštis ateičiai ir kas nutiks, jei to nedarysime?
  • Ką daryti, jei pensija ant nosies, o pinigų sukaupti nepavyko?

Viskas įmanoma, kai turi planą! Įsivertinkite finansinę sveikatą trumpu testu ir pradėkime planuoti drauge >> Atlikti testą.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.