PINIGINĖS PAMOKOS | Svajojate daugiau uždirbti ir geriau gyventi?

2023-05-16


Net apie 90 procentų įsitikinimų, žinių ir įpročių, susijusių su pinigais, mes perimame iš savo artimiausios aplinkos. Nors artimiausia aplinka linki tik gero, ar visuomet artimųjų žmonių žinios apie pinigus yra teisingos? Kaip atsikratyti žalingų įpročių, kurie trukdo tapti turtingiems?

Laidoje „Piniginės pamokos“ „Swedbank“ Finansų instituto vadovė Jūratė Cvilikienė, žurnalistė ir laidų vedėja Ugnė Siparė paklausė sėkmingos verslininkės, desertų kūrėjos ir knygų autorės Liucinos Rimgailės, kaip jai pavyko prisišaukti sėkmės paukštę. Verslininkė sako, kad ji gana anksti tapo savarankiška, nes tėvai daug dirbo, kad šeimai pakaktų pinigų išgyventi. Visą jos karjeros istoriją išgirsite laidoje.

Septintoji „Piniginės pamoka“ padės atsakyti į šiuos klausimus:

  • Kas trukdo lietuviams daugiau uždirbti?
  • Kokie įpročiai padeda susikurti finansinę nepriklausomybę?
  • Kaip priversti save tobulinti tuos finansinius įpročius?
  • Ką mano vilniečiai – ar verta investuoti ir taupyti?

Viskas įmanoma, kai turi planą! Įsivertinkite finansinę sveikatą trumpu testu ir pradėkime planuoti drauge >> Atlikti testą.

 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.