Turėk banką savo kišenėje

2024-02-14

Valdyti savo finansus dar paprasčiau su „Swedbank“ programėle ir jos išmaniomis funkcijomis – pasitikrink, ar tikrai žinai jas visas!

Pavedimai pagal telefono numerį. Patogumui mes sakome TAIP! Paprašyti pavedimo už skolą žinute, siųsti pinigus pagal draugo telefono numerį, naudotis mokėjimų ruošiniais – taip taip ir dar kartą taip – visos šios funkcijos ir dar daugiau „Swedbank“ programėlėje!

Išmanus taupymas ir biudžeto vedimas. Ar pagalvojai, kad programėlė gali padėti sutaupyti? Tai tiesa – su įrankiu „Mano biudžetas“ galėsi stebėti savo išlaidas ir tokiu būdu sužinoti, kur išleidi daugiausiai, bei uždėti limitus. O štai E. taupyklė padės sukaupti santaupų suapvalinant kiekvieną kortele apmokamą sumą.

Bekontakčiai atsiskaitymai. Kur tu, ten ir išmanūs atsiskaitymai! Nesvarbu, ar tu namie, ar mieste su draugais, o gal keliauji užsienyje – atsiskaityti už pirkinius gali vien telefonu ar laikrodžiu kad ir kur bebūtum! 

Kortelės valdymas, PIN ir limitai. Valdyk mokėjimo korteles su „Swedbank“ programėle! Prireikus galėsi užblokuoti ar atblokuoti savo kortelę, įjunkti ar išjunkti bekontakčius atsiskaitymus, o jei pamirši PIN kodą – vos keliais paspaudimais jį tuoj pat patikrinsi programėlėje.

Bankas telpa tavo telefone! Parsisiuntęs „Swedbank“ išmaniąją programėlę prisijunk su PIN kodu arba savo biometriniais duomenimis, o tuomet – pasiruošk atrasti gausybę naudingų funkcijų ir galimybių!

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.