Finansų laboratorija kviečia moksleivių klases registruotis į nemokamas edukacijas

2021-09-27

Prasidėjus naujiems mokslo metams, Finansų laboratorija kviečia 5–12 klasių moksleivių klases registruotis į nemokamas nuotolines finansinio raštingumo edukacijas, o vyresnius – 7–12 klasių moksleivius – po ilgo laiko tarpo džiaugiamės galėdami pakviesti susitikti ir gyvai. Tai padaryti galima Finansų laboratorijos ekspozicijoje Vilniuje, „Swedbank“ centrinės būstinės pastate, Konstitucijos pr. 20A. 

Edukacijų metu kalbėsime apie asmeninių finansų valdymo ypatumus, susipažinsime, kas yra ekonomika. Taip pat diskutuosime, ką jau žinome apie pinigus, kaip su jais elgiamės. Aiškinsimės, kokie yra svarbiausi finansų valdymo etapai, kokie triukai padeda lengviau pasiekti taupymo tikslą, drauge įgausime daug kitų įdomių bei praktiškų žinių. 

Gyvos edukacijos organizuojamos laikantis nustatytų saugumo sąlygų.  Grupėje gali būti ne daugiau nei 30 asmenų. Edukacijas vedantys darbuotojai bei moksleiviai ir mokytojai atvykę dezinfekuoja rankas bei viso susitikimo metu dėvi nosį bei burną dengiančias kaukes. Kaukių leidžiama nedėvėti neįgalumą turintiems asmenims, kurie dėl savo sveikatos būklės kaukių dėvėti negali ar jų dėvėjimas gali pakenkti asmens sveikatos būklei.

Edukacijų grafikus bei registraciją rasite tinklalapyje www.finansulaboratorija.lt .

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.