Finansų laboratorija kviečia registruotis į virtualias „Pamokas kitaip“

2020-05-13

Besitęsiant karantinui negalime atverti durų moksleivių ekskursijoms Finansų laboratorijose, todėl pristatome naujovę – nuotolines pamokas tiesiogiai iš Finansų laboratorijos! Į jas mokytojus raginame registruoti 6–12 klasių moksleivių klases.

Virtualių susitikimų metu pasikalbėsime aktualiomis asmeninių finansų valdymo temomis: kaip paaugliams užsidirbti pinigų, kaip juos išmintingai planuoti ir leisti taip, kad užtektų viskam?

Nuotolinės „Pamokos kitaip“ trukmė – 20–30 min, o po jos į savo el. pašto dėžutę gausite naudingos informacijos, kuri leis pratęsti diskusijas su moksleiviais kitose pamokose bei pagilinti finansinio raštingumo žinias. 

Virtualios „Pamokos kitaip“ iš Finansų laboratorijos yra planuojamos tris dienas per savaitę – antradieniais, trečiadieniais bei ketvirtadieniais, du kartus per dieną iki 2020 m. birželio 19 d. Tikslesnes datas, laikus bei registraciją rasite tinklalapyje www.finansulaboratorija.lt.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.