„Mokonomika 2022“: praleidusiems – pamokų įrašai, mėgstantiems iššūkius – protmūšis

2022-02-14

„Swedbank“ inicijuota didžiausia nuotolinė pamoka „Mokonomika“ šįmet prie ekranų sukvietė apie 400 tūkst. žiūrovų iš Lietuvos ir viso pasaulio. Ilgiau nei 3 valandas trukusių pamokų metu jie galėjo išvysti įdomių ir įtraukiančių pranešimų apie tvarumą, inovacijas, pilietiškumą, asmeninę motyvaciją ir finansinį raštingumą. 

Pamokas vedė 24 įvairių sričių ekspertai, o jos buvo skirtos trijų amžiaus grupių moksleiviams: 1–4 klasių atradėjams, 5–8 klasių kūrėjams ir 9–12 klasių ekspertams. Jei praleidote „Mokonomiką“ ar norite labiau pasigilinti į pranešėjų temas, visų pranešimų grojaraščius rasite čia, o žemiau – grojaraščiai, suskirstyti amžiaus grupių kategorijomis:

Atradėjai

Kūrėjai

Ekspertai


Taip pat kviečiame pamėginti įveikti ir protmūšį iš „Mokonomikos“ pamokų.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.