Individualios veiklos mokesčių skaičiuoklė

Šia skaičiuokle galite pasinaudoti norėdami apskaičiuoti mokesčius nuo pajamų, gautų vykdant individualią veiklą.

Skaičiuoklėje PSD įmokų suma apskaičiuojama 6,98 proc. nuo 90 proc. apmokestinamųjų pajamų laikant, kad esate draustas privalomuoju sveikatos draudimu.

Jei privalomuoju sveikatos draudimu esate nedraustas, kas mėnesį papildomai turite sumokėti PSD įmoką, sudarančią 6,98 proc. MMA. Šiuo metu tai yra 58,63 eur.

VSD įmokų dydis priklauso nuo to, ar kaupiate pensijai papildomai, šios įmokos mokamos nuo 90 proc. apmokestinamųjų pajamų. 12,52 proc., jei nekaupiate pensijai papildomai, 15,52 proc., jei kaupiate pensijai papildomai ir mokate 3 proc. įmoką.

Atminkite, tai – universali skaičiuoklė. Tikslias mokesčių sumas, kurias turėtumėte sumokėti už vykdytos individualios veiklos metu gautas pajamas, sužinosite deklaruodami.


 
Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.