Intelektinis žaidimas „Aš – investuotojas?“ | Aštunta laida: Simonas, Laurynas ir Lukas

2024-07-16

Tai antrasis pusfinalis ir aštuntoji nuotaikingo intelektinio žaidimo „Aš – investuotojas?“ laida, kurioje ir toliau savo jėgas išbando į kitą etapą patekę dalyviai. Šįkart susitinka Simonas Storpirštis, Laurynas ir Lukas Ramonas. Žaidimo vedėjas Ignas Krupavičius toliau dalyviams žeria klausimus, susijusius su investavimu bei finansiniu raštingumu. Jau laidos pabaigoje paaiškės, kuris iš trijulės pateks į finalą ir kartu su Kristina bei kitu, dar kol kas nežinomu, finalistu varžysis dėl geriausiojo titulo. Tinklaraštininkas bei rašytojas Lukas, nors ir nelaimėjo atrankos žaidimo, į kitą etapą pateko pagal bendrą įskaitą, dėl parodytų gerų rezultatų. Įdomu, ar jam pavyks patekti į finalą?

 

Aštuntoje laidoje taip pat išgirsite du „Swedbank“ ekspertus – Vytautą Lapę ir Justiną Bagdanavičiūtę. Jie aptars dvi skirtingas investicines priemones – įmonių akcijas ir „Swedbank Robur“ fondus. Ką svarbu žinoti investuojant į šias sritis ir kaip tinkamai pasirinkti?

Laida „Aš – investuotojas?“ transliuojama „Swedbank“ Lietuvoje „Youtube“ kanale kiekvieną antradienį. Visas laidas rasite čia.

Žaidime pateikiama informacija yra edukacinio pobūdžio ir negali būti  traktuojama kaip asmeninės investavimo rekomendacijos.

Audio versija:

 

Daugiau apie investavimą rasite „Swedbank“ tinklaraštyje.
Užsiprenumeravę „Swedbank“ Lietuvoje video kanalą, gausite pranešimus apie visas naujausias laidas. 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.