Intelektinis žaidimas „Aš – investuotojas?“ | Devinta laida: Tomas, Rimantė, Evaldas

2024-07-23

Nuotaikingas intelektinis žaidimas jau eina į pabaigą, nes beliko išsiaiškinti, kas bus paskutinis finalo dalyvis. Tai – trečiasis pusfinalis ir devintoji „Aš – investuotojas?“ laida, kurioje ir toliau savo jėgas išbando į kitą etapą patekę dalyviai: Tomas Dirgėla, Rimantė Kulvinskytė ir Evaldas Jasaitis. Žaidimo vedėjas Ignas Krupavičius pasiryžęs ir toliau tikrinti dalyvių investavimo bei finansinio raštingumo žinias. Laidos pabaigoje paaiškės, kas finale stos į kovą ir varžysis su Kristina bei Luku. Žurnalistė, knygų autorė Rimantė puikiai pasirodė pirmajame etape. Įdomu, ar jai pavyks patekti ir į paskutinį etapą?

 

Devintoje laidoje taip pat išgirsite du „Swedbank“ ekspertus – Tomą Bakutį ir Donatą Šetiką, kurie paaiškins, kokias priemones rinktis, jei norite investuoti į atsinaujinančią energetiką, kodėl investuotojai taip mėgsta JAV akcijų rinką bei kuo skiriasi pasyvus bei aktyvus investavimas?

Laida „Aš – investuotojas?“ transliuojama „Swedbank“ Lietuvoje „Youtube“ kanale kiekvieną antradienį. Visas laidas rasite čia

Žaidime pateikiama informacija yra edukacinio pobūdžio ir negali būti  traktuojama kaip asmeninės investavimo rekomendacijos.

Audio versija:

 

Daugiau apie investavimą rasite „Swedbank“ tinklaraštyje.
Užsiprenumeravę „Swedbank“ Lietuvoje video kanalą, gausite pranešimus apie visas naujausias laidas. 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.