Intelektinis žaidimas „Aš – investuotojas?“ | Pirma laida: Irma, Donatas, Markas

2024-05-28

Jūsų dėmesiui – naujas, netikėtas intelektinis žaidimas „Aš – investuotojas?“, kuriame net 18 dalyvių varžysis dėl nugalėtojo titulo. Jie burtų keliu yra paskirstyti į šešias grupes, kuriose geriausiai pasirodę žaidėjai pateks į kitą laidos etapą, o vėliau – ir į finalą. Iš viso jūsų laukia net 10 nuotaikingų žaidimų. Geriausius iš geriausiųjų padės išrinkti laidos vedėjas Ignas Krupavičius. Laida „Aš – investuotojas?“ transliuojama „Swedbank“ Lietuvoje „Youtube“ kanale kiekvieną antradienį.

Šiame žaidime neabejotinai pravers žinios, susijusios su investavimu ir finansiniu raštingumu. Kartu tai – puiki proga visiems žiūrovams linksmai, žaidimo forma plėsti savo žinias šiose srityse. Nors informacijos apie investavimą iš pirmo žvilgsnio viešojoje erdvėje atrodo gausu, tačiau mažiau pažįstama tema gali atbaidyti norą domėtis išsamiau, kai aplinkui ir taip daug rūpesčių ir neigiamų naujienų. Linksma ir dinamiška žaidimo forma neabejotinai ne tik padės įsisavinti sudėtingesnę informaciją, bet ir tiesiog užtikrins gerą laiką.

Pirmoje laidoje varžosi Markas Žukauskas, Donatas Karklius ir Irma. Kokia yra jų investavimo patirtis ir ar turimos žinios padės patekti į kitą laidos etapą? Ar jūs pralenktumėte laidos dalyvius? Šiame žaidime taip pat išgirsite ir „Swedbank“ ekspertus Andrių Šuminą bei Justiną Bagdanavičiūtę, kurie atsakys į žaidimo eigoje iškilusius klausimus.

Visa laidoje pateikiama informacija yra edukacinio pobūdžio ir negali būti traktuojama kaip asmeninės investavimo rekomendacijos.

Audio versija:

Daugiau apie investavimą rasite „Swedbank“ tinklaraštyje.

Užsiprenumeravę „Swedbank“ Lietuvoje video kanalą, gausite pranešimus apie visas naujausias laidas.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.