Intelektinis žaidimas „Aš – investuotojas?“ | Trečia laida: Simonas, Elina ir Rokas

2024-06-11

Tai – jau trečioji nuotaikingo intelektinio žaidimo „Aš – investuotojas?“ laida, kurioje varžosi Rokas, Simonas ir Elina. Kaip ir ankstesnėse laidose, žaidimo vedėjo Igno Krupavičiaus tikslas – patikrinti jų investavimo ir finansinio raštingumo žinias bei išrinkti, kuris iš dalyvių pateks į kitą etapą. 

 

Žinomas iliuzionistas Rokas Bernatonis atskleidė, kad yra pradedantysis investuotojas, turintis rimtą tikslą – į pensiją išeiti keturiasdešimties. Ar toks ryžtas padės jam laimėti ir šiame žaidime?

Trečioje laidoje taip pat išgirsite ir „Swedbank“ ekspertą Andrių Šuminą, kuris atsakys, kuo investuotojams įdomi Baltijos šalių birža ir ar verta investuoti į gerai žinomas pasaulio įmones, perkant jų akcijas? O gal yra kitų alternatyvų?

Laida „Aš – investuotojas?“ transliuojama „Swedbank“ Lietuvoje „Youtube“ kanale kiekvieną antradienį.

Žaidime pateikiama informacija yra edukacinio pobūdžio ir negali būti  traktuojama kaip asmeninės investavimo rekomendacijos.

Audio versija:

 

Daugiau apie investavimą rasite „Swedbank“ tinklaraštyje.

Užsiprenumeravę „Swedbank“ Lietuvoje video kanalą, gausite pranešimus apie visas naujausias laidas. 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.