INVESTAVIMO AKADEMIJA | Plečiame akcijų krepšelį – ką siūlo Baltijos birža?

2023-08-29

Septintoje „Investavimo akademija“ laidoje toliau plečiame žinias apie akcijas ir su ekspertais aptariame, ką svarbu žinoti, investuojant į akcijas, kaip atsirinkti tinkamas įmones savo investicijoms ir ko nepamiršti, norint diversifikuoti krepšelį. Taigi šioje laidoje išgirsite:

  • Ką svarbu žinoti į akcijas investuojant pirmą kartą?
  • Kokiais kriterijais vadovautis, atsirenkant įmones?
  • Kaip atrodo periodinis investavimas į akcijas? 
  • Ką svarbu žinoti, norint vėliau deklaruoti investicijas?

 


Tai tik dalis klausimų, į kuriuos žiūrovams atsakys „Milvas” fondų valdytojas Tautvydas Marčiulaitis ir Donatas Šetikas, „Swedbank” Investavimo produktų srities vadovas. 

Laidoje jūsų laukia ir svarbiausios žinios su Ignu Krupavičiumi iš finansų pasaulio. Ar žinojote, koks svarbus susitikimas neseniai baigėsi Jackson Hole?  Išsamiau papasakos Ignas.

Taip pat laidoje – daugelio taip laukiamas ir sekamas investavimo eksperimentas, kuris jau artėja į pabaigą, todėl laidos vedėja Justina Bagdanavičiūtė kartu su savo patarėju Tautvydu detaliau peržvelgs turimą krepšelį ir papildys jį naujomis akcijomis. Tam skirs maždaug 100 eurų.

Visa laidoje pateikiama informacija yra edukacinio pobūdžio ir negali būti traktuojama kaip asmeninės investavimo rekomendacijos.

Audio versija:


Apie Justinos investavimo eksperimentą galite skaityti čia.

Daugiau apie investavimą rasite „Swedbank“ tinklaraštyje.

Pradėti savo investavimo kelionę galite čia

Užsiprenumeravę „Swedbank“ Lietuvoje video kanalą, gausite pranešimus apie visas naujausias laidas. 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.