Privati bankininkystė: kaip pinigus investuoja turtingi lietuviai?

2020-09-22

Greičiausiai esate kada nors girdėję terminą „privati bankininkystė“. Nors jos nepavyks rasti įprastų banko paslaugų sąraše, ji yra teikiama Lietuvoje ir tuo dažniausiai naudojasi didelės vertės turto sukaupę klientai. Šioje #PinigaiIrReikalai tinklalaidėje apie šios paslaugos ypatumus ir ja besinaudojančių klientų poreikius „Swedbank“ atstovas spaudai Saulius Abraškevičius kalbina „Swedbank“ privačiosios bankininkystės vadovą Andrių Šuminą.
 
Jis pasakoja apie tai, kokiomis turto valdymo ir investavimo taisyklėmis vadovaujasi klientai ar kokias investicijas jie renkasi Baltijos šalyse ir pasaulyje. Andrius atskleidžia ir tai, ko iš privačios bankininkystės klientų galėtų pasimokyti kiekvienas investuojantysis nepriklausomai nuo turimos pinigų sumos.

Jei norite pasikonsultuoti su kitais žmonėmis Jums aktualiomis temomis, susijusiomis su finansais, investavimu ar taupymu, kviečiame prisijungti prie „Facebook“ grupės „Pinigai ir reikalai“.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.