„Swedbank Robur“ išrinkta Metų fondų valdymo bendrove Švedijoje

2022-02-18

Investicinius fondus valdanti „Swedbank Robur“ antrus metus iš eilės buvo išrinkta Metų fondų valdymo bendrove Švedijoje. Šį įvertinimą jai skyrė viena didžiausių Švedijos vertybinių popierių prekybos platforma „Fondmarknaden.se“.

„Labai džiaugiamės ir didžiuojamės, kad „Fondmarknaden.se“ paskelbė mus 2021-ųjų Metų fondų valdymo bendrove. Tai puikus „Swedbank Robur“ ilgalaikio požiūrio, solidžios valdymo patirties ir atsidavusio komandinio darbo siekiant grąžos klientams per investicijas į pagal tvarius verslo modelius veikiančias įmones įvertinimas“, – sako „Swedbank Robur“ vadovė Liza Jonson.

Rinkimus organizuojančio „Fondmarknaden.se“ atstovų teigimu, „Swedbank Robur“ pergalę nulėmė stiprūs pasiekti rezultatai, kompetencija bei dėmesys tvarumo principams. Be to, „Swedbank Robur“ pirmavimas daugelyje kitų kategorijų taip pat pademonstravo jo investicijų valdymo įgūdžius bei patirtį.

„Swedbank Robur“ yra antrinė „Swedbank“ įmonė, kuri veikia keturiose „Swedbank“ namų rinkose. „Swedbank Robur“ buvo įkurta 1967 m. Bendrovė turi 3 mln. klientų Švedijoje ir 1 mln. klientų Baltijos šalyse. Jos valdomas turtas sudaro apie 218 mlrd. SEK (2021 m. gruodžio 31 d. duomenys). „Swedbank Robur“ vizija – tapti pasauliniu tvarios vertės kūrimo lyderiu. 
 

Rizikos informacija 

Ankstesni investicijų rezultatai negarantuoja grąžos ateityje. Fondų vienetų vertė investavimo laikotarpiu gali ir mažėti, ir didėti, todėl nėra garantijų, kad atgausite pradinę investuotą sumą. Aukštos rizikos klasei priskiriamų investicinių fondų vertė gali reikšmingai svyruoti.
 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.