Tautvydas Marčiulaitis | Kaip pradėti investuoti kiekvienam

2021-10-25


Norite investuoti, bet nežinote nuo ko pradėti? Nors geras metas pradėti investuoti yra visada, šiais metais investavimas tapo neatsiejama lietuvių kasdienės bankininkystės dalimi. „Swedbank“ duomenimis, laisvų lėšų investicijoms galėtų skirti 8 iš 10 gyventojų, o šiemet savo pinigus įdarbino rekordinis skaičius žmonių Lietuvoje. 

Kas yra ir kuo skiriasi akcijos, obligacijos ir investicinių fondų vienetai? Kaip investuotojai gali būti tikri, kad investuoja per sąžiningą ir valstybės reguliuojamą tarpininką? Kaip protingai sumažinti riziką ir kaip turėtų atrodyti audroms rinkose atsparus investuotojo portfelis? Apie visą tai – šiame vaizdo seminare su nepriklausomu finansų ekonomistu Tautvydu Marčiulaičiu.

Registruokitės nemokamai investavimo konsultacijai su „Swedbank“ ekspertais: https://www.swedbank.lt/private/home/more/appointments.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.