Ričardas: geras pasiūlymų programuotojas turi būti atidus, kruopštus ir atsakingas

2022-03-28

Ričardas

Pasiūlymų programuotojas Ričardas, prieš tapdamas „Swedbank“ specialistu, analitikos žinias stiprino duomenų analitikos kursuose. Baigęs juos, ėmė dairytis pozicijų, kuriose kasdien galėtų prisiliesti prie duomenų ir juos valdyti. Pamatytas „Swedbank“ darbo skelbimas buvo tobulas atsakymas į klausimą „kur panaudoti įgytas žinias ir kompetencijas?“ Sudalyvavęs pokalbyje su komandos vadovu, Ričardas gavo SQL užduotį ir, atlikęs ją, netrukus gavo pasiūlymą prisijungti prie „Swedbank“ pasiūlymų programuotojų komandos.

Šiuo metu Ričardo darbo diena itin įvairi. Rytas prasideda nuo pasiūlymų peržiūros, tikrinant, ar per naktį visi automatizuoti pasiūlymai buvo sėkmingai išsiųsti klientams ir ar neįvyko jokių sisteminių klaidų. Tuomet specialistas dėmesį skiria naujai suplanuotiems pasiūlymams kurti, jų logikai dėlioti ir testuoti. Kasdien Ričardas dalyvauja susitikimuose su kolegomis, vykdo smulkias užduotis ir, kaip pat sako, „kiekviena diena pakankamai skirtinga, nes nežinai, ką naujo gali išmokti.“ Kalbėdamas apie tai, kas labiausiai patinka darbe, Ričardas pabrėžia, jog vertina galimybę visuomet išmokti kažką naujo, iš arti susipažinti su įvairiais banko produktais ir būti tarp žmonių, kurie dalijasi žiniomis. Be to, programuotojas išskiria ir naudas darbuotojams, kurių mėgstamiausia jam – „Swedbank“ sporto klubas.

Ričardas džiaugiasi, jog gali jaustis stipria komandos dalimi: „Esame ne tik kolegos, bet ir draugai. Be to, čia didelė įvairovė – nesvarbu, kokias studijas ar mokslus esi baigęs, turi kompetencijos ar ne, čia esi priimamas kaip savas ir visi yra pasiruošę tau padėti.“

Geriausi specialistai, anot Ričardo, yra tie, kurie pasižymi atsakingumu, kruopštumu ir atidumu. „Geram pasiūlymų programuotojui turi patikti darbas su duomenimis, jis turi turėti gerus analitinius gebėjimus, gebėti susikaupti, būti atidus detalėms ir mokėti efektyviai planuoti laiką“, – dėsto vaikinas.

Jei svarstote apie karjeros pradžią ar pokyčius, „Swedbank” gali tapti tinkama vieta tai įgyvendinti: www.swedbank.lt/karjera

 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.