„Tikiu, jog man bus suteikta galimybė augti“ – turinio specialistas Dominykas Auksutis

2021-09-13

D. Auksutis

Patirtis „Swedbank“: 1,5 metų

Dominykas karjerą „Swedbank“ pradėjo kaip stažuotojas nuo statistinių duomenų rinkimo ir ataskaitų rengimo. Reguliariai pasitaikydavo ir galimybių prisidėti prie kitų banko procesų. Toks prisilietimas prie įvairių sričių labai padėjo besirenkant, kur pasukti po stažuotės. Dominykas iš pradžių gerą pusmetį praleido nuotoliniu būdu dirbdamas su tėvais, kurie norėdavo atidaryti sąskaitas savo vaikams.  Tačiau prieš kelis mėnesius jis pakeitė karjeros kryptį ir tapo turinio specialistu Meistriškumo centre, kur turi galimybę geriau pažinti ir tobulinti virtualų asistentą.

Pažintis su „Swedbank“ 

„Karjerą „Swedbank“ pradėjau stažuotojo kėdėje. Ši patirtis man ne tik padėjo praktiškai išbandyti universitete įgautas duomenų valdymo žinias, bet ir supažindino su kitomis darbo galimybėmis. Po stažuotės gavau konsultanto vietos pasiūlymą laiškų skyriuje. Gavau galimybę kurti ir koordinuoti sąskaitų atidarymo techninius aspektus, ir tuo pačiu kaupti darbo su procesais patirtį, pasisemti žinių apie konsultavimą, kritinių situacijų valdymą ir kitus banko produktus.“

Pokyčiai „Swedbank“ 

„Dar dirbdamas laiškų skyriuje pradėjau reguliariai kalbėtis su karjeros konsultantėmis apie galimus tolesnius žingsnius savo karjeroje. Jų dėka susikūriau „LinkedIn“ paskyrą, pradėjau lankyti papildomus mokymus, iš esmės perkūriau savo CV.  Kai jaučiausi pasirengęs judėti toliau, nusprendžiau išbandyti save pereidamas dirbti iš Konsultacijų centro į Meistriškumo centrą. Taip tapau turinio specialistu.

Mano pozicija – tai unikali patirtis, leidžianti pajausti darbo tarptautinėje komandoje skonį. Čia kartu su kitų Baltijos šalių ir Švedijos specialistais auginame savo šalių virtualius asistentus, kurie naviguoja „Swedbank“ klientus ir padeda greitai rasti reikiamą informaciją. Nors jaučiuosi esantis tinkamoje karjeros stotelėje, užaugęs šioje pozicijoje, save matau sukantį į finansų ir analitikos pusę. Esu finansų programos studentas, todėl sieju save su šia sritimi ir tikiu, jog „Swedbank“ suteiks man tokią galimybę.“

Svajojate apie karjerą, pilną naujų žinių ir nepertraukiamo tobulėjimo? Išbandykite save „Swedbank“:

https://jobs.lithuania.swedbank.com
 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.