Išmėginkite jėgas „Pamokos kitaip“ protmūšyje!

2020-04-02

Kokios gi pamokos be žinių patikrinimo? Jis labai svarbus. Čia sužinome, kiek gautų žinių pasiliko mūsų atmintyje ir galės būti panaudotos prireikus. Tik šį kartą kviečiame ne rašyti kontrolinį darbą, o pasitelkti smagesnę priemonę – protmūšį. Jį vienu metu gali žaisti ir visa klasė, ir kiekvienas atskirai. 

Jei esate mokytojas ir norite žaisti protmūšį su visa klase, atsidarykite šią nuorodą: bit.ly/PK-Testas, pasirinkite klasikinį žaidimo modelį ir su visa klase pasidalykite žaidimo PIN kodu. Moksleiviai, suvedę jūsų atsiųstą PIN kodą, protmūšį galės žaisti „Kahoot“ programėlėje savo išmaniajame įrenginyje arba adresu https://kahoot.it/ naršyklėje.

Protmūšyje gali dalyvauti ir kiekvienas vaikas atskirai. Tam reikės arba dviejų įrenginių, arba atsidaryti du naršyklės langus. Vieną – su protmūšio nuoroda, kitą – https://kahoot.it/, kuriame bus galima įvesti PIN kodą ir žaisti protmūšį kontroliuojant jį pirmojoje nuorodoje.

Sėkmės!
 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.