Smagiai pasitikrinkite savo finansines žinias

2020-04-02

Laikas yra vienas svarbiausių mūsų išteklių, kurį galime panaudoti asmeniniam tobulėjimui. Jei šiandieną turime daugiau laisvo laiko, reiškia galime išnaudoti jį prasmingai arba smagiai. Arba ir prasmingai, ir smagiai. 

Todėl kviečiame jus pasitikrinti bei papildyti finansinio raštingumo žinias smagiai – žaidžiant protmūšį „Kahoot“ platformoje. Jei protmūšį norite išmėginti vienas, spauskite šią nuorodą: bit.ly/FinansuProtmusis, pasirinkite klasikinį žaidimo variantą ir gautą žaidimo PIN kodą įveskite „Kahoot“ programėlėje išmaniajame įrenginyje arba kitame naršyklės lange adresu https://kahoot.it/.

Taip pat galite suorganizuoti ir protmūšio vakarėlį su savo bičiuliais, kaip ir jūs laiką leidžiančiais savo namuose. Pakvieskite juos įsidiegti „Kahoot“ programėlę išmaniajame įrenginyje arba atsidaryti https://kahoot.it/ naršyklėje, o pats galėsite kontroliuoti protmūšio žaidimą jo nuorodoje viršuje. Draugams tereikės įvesti žaidimo PIN kodą, kurį matysite pasirinkęs klasikinį žaidimo variantą.


Sėkmės!
 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.