„Swedbank“ suteikė 38 mln. eurų finansavimą „Cgates“ įsigijimo sandoriui ir plėtrai

Vienas didžiausių Lietuvoje interneto ir TV paslaugų tiekėjas „Cgates“ pasirašė sutartį su „Swedbank“ dėl dviejų finansavimo paskolų, kurių bendra vertė siekia 38 mln. eurų. Paskolos skirtos „Cgates“ įsigijimo sandoriui užbaigti bei įmonės investicijų finansavimui.

„Mūsų visuomenė sparčiai žengia išmanizacijos keliu, ir šalies gyventojų poreikis technologiniam pažangumui nuolat didėja. „Cgates“ yra vienas iš rinkos lyderių, turintis plačią paslaugų pasiūlą. Savo sprendimais ši įmonė siekia patenkinti augančius klientų lūkesčius ir turi visas perspektyvas dar labiau vystyti savo verslą. Džiaugiamės, kad suteikdami finansavimą pradedame ilgalaikį bendradarbiavimą su šia įmone ir padėsime jai stiprinti savo pozicijas rinkoje“, – sako „Swedbank“ Stambių verslo klientų departamento direktorius Arnoldas Gaudiešius.

„Swedbank“ yra ne tik vienas iš didžiausią patirtį turinčių finansų rinkos dalyvių Lietuvoje, bet ir vienas išmanizacijos lyderių finansų rinkoje. Sudarant įsigijimo sandorius labai svarbu turėti patikimą finansų partnerį, o „Swedbank“ turi sukaupęs daug įvairiapusės patirties ir priima tik tvarius finansavimo sprendimus, atitinkančius banko ilgalaikę strategiją. Todėl itin džiugu, kad ilgalaikę sutartį pasirašėme su „Swedbank“ ir nuo šiol turime stiprų finansinį partnerį“, – sako „Cgates“ generalinis direktorius Petras Kirdeika.

Šis sandoris yra vienas didžiausių „Swedbank“ finansuojamų įsigijimo sandorių šiais metais. Juo bankas didina paskolų portfelį technologinių įmonių sektoriuje.

„Cgates“ yra antras pagal dydį Lietuvoje interneto ir TV paslaugų tiekėjas. Bendrovėje dirba beveik 300 darbuotojų, konsoliduotos pardavimo pajamos pernai siekė 19,5 mln. eurų. „Cgates“ paslaugomis 18 Lietuvos miestų naudojasi daugiau nei 270 tūkst. vartotojų.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.