„Swedbank“ verslo klientai jau gali naudotis Paslaugų planų verslui privalumais

Nuo balandžio mėnesio „Swedbank“ verslo klientai jau gali naudotis visais Paslaugų planų verslui teikiamais privalumais.

Atsižvelgus į verslo klientų poreikius, elektroninių mokėjimų plėtrą bei tai, kiek vidutiniškai per mėnesį klientai atlieka mokėjimų, šių metų pradžioje „Swedbank“ klientams pristatė ir pasiūlė iš anksto užsisakyti vieną iš keturių pagrindinių paslaugų planų, į kuriuos įtrauktos visos populiariausios banko paslaugos.

„Džiugu, kad daugiau nei 4 tūkst. klientų jau yra užsisakę Paslaugų planus verslui, kurie įsigaliojo nuo balandžio mėnesio. Paslaugų planai padeda klientams ne tik patogiau valdyti ir planuotis išlaidas, bet ir leidžia sutapyti. Pavyzdžiui, jei įmonė turi vieną sąskaitą bei yra pasirinkusi planą „Verslu 10“, skaičiuojant tik periodinius mokesčius bankui bei tai, kokius mokėjimus įmonė atlieka, ji sutaupytų kone 40 proc.“, - sakė „Swedbank“ Verslo klientų tarnybos vadovas Antanas Sagatauskas.

Paslaugų planai – pagal kiekvieno verslo individualius poreikius

„Swedbank“ verslo klientai, įsivertinę savo individualius poreikius, gali rinktis vieną iš šių planų: „Verslu 10“, „Verslu 20“, „Verslu 50“ arba „Verslu 100“. Šiuose planuose:

  • pasirinktas elektroninių mokėjimų eurais Lietuvoje ir EEE šalyse kiekis – 10, 20, 50 arba 100 pervedimų per mėnesį;
  • naujos kartos bekontaktės debeto kortelės verslui (1, 2 arba 3);
  • PIN kodų generatorius;
  • minimalus kasdienių paslaugų mokestis (visų įmonės sąskaitų).

Klientai taip pat gali pasirinkti papildomą Paslaugų planą „Verslu Plius“, kuris leidžia naudotis neribotais užmokesčio pervedimais „Swedbank“ viduje.

Naujam verslui – paslaugų planas „Verslu“

Naujam verslui, kuris dar tik žengia pirmuosius žingsnius, bankas siūlo planą „Verslu“, kuriam nėra taikomas mokestis.

Vienerius metus šie klientai galės džiaugtis neribotais pinigų pervedimais eurais, atliekamais elektroniniais kanalais, gaus PIN kodų generatorių bei naujos kartos bekontaktę verslo debeto kortelę. Šiame plane taip pat yra įtrauktas minimalus kasdienių paslaugų mokestis.

 

Užsisakyti Paslaugų planus klientai gali interneto banke verslui.

Daugiau informacijos apie Paslaugų planus.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.