Turgus ar parduotuvė: kas laimi taupesnio apsipirkimo kovoje?

2020-07-24

Šioje #PinigaiIrReikalai tinklalaidėje „Swedbank“ Finansų laboratorijos edukacijų partneris ir trijų vaikų tėtis Simonas Urbonas pasakoja apie savo šeimos apsipirkimo įpročius, atskleidžia, ką galvoja apie akcijas ir ar išvengia spontaniškų pirkinių. Drauge su „Swedbank“ Finansų instituto projektų vadove Justina Bagdanavičiūte, laidos svečias dalyvauja iššūkyje, kurio metu išsiaiškinama, kur pirkinių krepšelis atsieina pigiau – parduotuvėje ar turguje. Įdomu tai, jog Simonas niekada nebuvo apsipirkęs turguje, tad pasidalijo mintimis, įžvalgomis bei emocijomis. 

Norite sužinoti daugiau patarimų, kaip galite sutaupyti? O gal pasikonsultuoti su kitais žmonėmis jums aktualiomis finansinėmis temomis? Kviečiame jungtis prie „Facebook“ grupės „Pinigai ir reikalai“.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.