„Kiekvienas gali“ naujienos: nemokama reklama ir verslų sėkmės istorijos

2022-01-13

Nauji metai – naujos naudos „Kiekvienas gali“ smulkiojo verslo bendruomenei! Bendruomenės nariams šįmet pasiūlysime pasinaudoti naujais ir jau patikrintais įrankiais savo verslo plėtrai, pagilinti savo žinias apie šalies rinką ar nemokamai pasikonsultuoti su verslo ekspertais bei rasti būdų, kaip pasiekti dar geresnių rezultatų. 

„Nuolatos bendraudami su verslininkais puikiai žinome, su kokiais iššūkiais susiduria smulkios ir vidutinės šalies įmonės. Todėl galime atliepti jų poreikius, siūlydami aktualius sprendimus, nukreiptus į pardavimų skatinimą, žinomumo didinimą, ryšių plėtojimą bei verslo auginimą visomis prasmėmis“, – sako „Kiekvienas gali“ projekto vadovė Kristina Pečeliūnaitė.

Pasak jos, „Kiekvienas gali“ bendruomenės stiprybė – galimybė smulkioms įmonėms mokytis vienoms iš kitų, dalytis savo patirtimi, pasinaudoti viešinimo galimybėmis ir rasti kitų jų veikloje aktualių naudų. Per 2022 m. bendruomenės nariams „Swedbank“ pasiūlys dar daugiau naujų galimybių.

Šiais metais „Kiekvienas gali“ pristato naujovę – galimybę savo verslą nemokamai reklamuoti internete – socialiniame tinkle „Facebook“, paieškų svetainėje „Google“ ar portale „Lrytas.lt“. Suteikiamo reklamos biudžeto vertė – 1500 eurų. Pasinaudoti šiuo pasiūlymu smulkiosios įmonės gali, tapusios „Kiekvienas gali“ bendruomenės nariais (registruotis kviečiame čia). 

Šįmet bendruomenės nariams taip pat pasiūlysime toliau naudotis viešinimo galimybėmis apie 500 tūkst. skaitytojų pritraukiančiame portale „Lrytas.lt“. Per metus planuojame įvairiais formatais paskelbti 50 atrinktų istorijų apie „Kiekvienas gali“ narius. Susipažinti su praėjusiųjų metų dalyvių sėkmės istorijomis galite čia.

Kitos laukiančios naujienos:

  • „Kiekvienas gali“ narius pakviesime pokalbiui naujoje laidoje verslui „Bosai“, kuri rodoma kanale Laisvės TV. Pinigai.
  • Mūsų bendruomenės nariai pirmieji sužinos verslo aplinkos vertinimo tyrimo rezultatus bei galės juos aptarti su banko ekspertais 3 tiesioginėse transliacijose mūsų „Facebook“ paskyroje, turinčioje 38 tūkst. sekėjų.
  • Visi esami ir naujai prisijungę „Kiekvienas gali“ nariai galės išbandyti naują reklamos būdą, nes bus apdovanoti 45 eurų vertės „Google Ads“ kuponais.
  • Taip pat „Kiekvienas gali“ narių laukia verslumo raumenų treniruotės su verslių mamų bendruomene „GoMama“, numatančia 6 tinklalaides ir 4 gyvas diskusijas ir verslo kontaktų renginius.
  • Individualios konsultacijos su savo srities profesionalais įvairiais mokesčių, skaitmeninės rinkodaros ar finansavimo verslo plėtrai klausimais. Jau visai netrukus mūsų bendruomenės nariai galės pasinaudoti nemokamais mūsų partnerių verslo konsultacijų ekspertų patarimais. 

Kviečiame prisijungti prie augančios „Kiekvienas gali“ bendruomenės ir pasinaudoti visais jos teikiamais privalumais. Įgalinkite savo verslą tapdamas nariu – informaciją, kaip tai padaryti, rasite čia.   

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.