NEMOKAMA KNYGA: „Ar verslas gali išgelbėti Žemę?“

2021-10-22

Kiekvienais metais „Swedbank“ savo verslo klientams dovanoja knygą aktualia, svarbius socialinius, ekonominius klausimus nagrinėjančia tema. Nemokamą elektroninę knygos „Ar verslas gali išgelbėti Žemę?“ versiją kviečiame skaityti ir „Swedbank“ tinklaraščio lankytojus.

Knygos autoriai profesoriai Michael‘as Lenox‘as ir Aaron‘as Chatterji provokuodami skaitytojus kelia klausimą „Ar verslas gali išgelbėti Žemę?“. Analizuodami išsamius dešimtmetį trukusius tyrimus ir konkrečius pavyzdžius, autoriai pateikia atsakymą: tiks skirtingų visuomenės grupių ir verslo sektorių bendradarbiavimas gali paskatinti išties svarius pokyčius sprendžiant klimato krizės problemą.
 
Ši knyga skirta jums tikint, kad kiekvienas iš mūsų gali būti naudingas kaip katalizatorius – nesvarbu, ar esate kūrėjas, vadovas, investuotojas, klientas, aktyvistas, ar valdininkas. Linkime čia rasti kryptį ir konkrečių rekomendacijų, ką ir kaip galite padaryti jūs.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.