Pradedame teikti vaizdo konsultacijas verslo klientams – kad paslaugos būtų suteiktos dar patogiau ir greičiau

2021-10-20

Vaizdo susitikimai su kolegomis ar draugais jau tapo įprastu kasdieniu reiškiniu. Šį patogų ir greitą komunikacijos būdą dabar siūlo ir paslaugų teikėjai, tarp jų – ir bankai.

Prieš kelis mėnesius „Swedbank“ taip pat pradėjo teikti vaizdo konsultacijas privatiems klientams. O dabar konsultacijų internetu paslauga bus prieinama ir visiems verslo klientams. 

Klientai gali užsisakyti vaizdo konsultacijas interneto banke. Nors pokalbis vyksta per „MS Teams“, konsultacijos yra tokios pat individualios, kaip ir įprasti susitikimai banko padalinyje. Prie vaizdo konsultacijos galite prisijungti naudodamiesi bet kokiu įrenginiu: kompiuteriu, planšete ar mobiliuoju telefonu.

Be to, jau dabar „Swedbank“ klientai turi galimybę greitai ir paprastai išspręsti kilusius klausimus „Swedbank“ interneto banke arba gauti konsultaciją telefonu. Pradėdami teikti vaizdo konsultacijas, komunikacijos kanalus papildome dar vienu kanalu, kuriuo galima aptarti tokias temas kaip mokėjimo terminalai, finansavimas, e. komercija ir kt. 

Vaizdo konsultacijos yra vertinga pagalba žmonėms, kuriems reikia banko specialisto patarimo. Šių konsultacijų metu klientas turi galimybę banko specialistui (ir atvirkščiai) parodyti tai, kas matoma jo įrenginio ekrane. Tai padeda klientui lengviau rasti atsakymus į kilusius klausimus, naudojantis interneto banku.

Apskritai dauguma „Swedbank“ klientų jau sutvarko devynis iš dešimties finansinių reikalų nuotoliniu būdu: naudodamiesi išmaniąja programėle arba interneto banku. Taigi vaizdo konsultacijos su banko specialistu yra natūralus žingsnis, kad finansinės paslaugos būtų teikiamos dar patogiau.

„Swedbank“ verslo klientai gali rezervuoti vaizdo konsultaciją čia.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.