„Swedbank“ partnerių pasiūlymai verslo klientams: „Mokesčių sufleris“

2021-12-13

Banko partnerių paslaugos išskirtinėmis sąlygomis – tokią galimybę „Swedbank“ siūlo verslo klientams. Atsižvelgiant į smulkių ir vidutinių įmonių bei individualią veiklą vykdančių klientų poreikius, buvo atrinkti aktualiausi įrankiai ir paslaugos, o išmėginti jas kviečiama nemokamai arba už mažesnę kainą. 

MS


Apie tai, kokius verslo iššūkius gali padėti išspręsti jų paslaugos, pasakoja „Mokesčių sufleris“ – interneto platforma, skirta finansų vadovams ir buhalteriams, jau tapusi kasdieniu darbo įrankiu daugiau kaip 3500-ams Lietuvos įmonių ar organizacijų.

Finansų vadovų ir buhalterių darbas yra itin dinamiškas bei reikalaujantis daug atsakomybės. Tenka valdyti daug rizikų, nuolat laviruoti tarp besikeičiančių teisės aktų ir taikyti praktikoje juos taip, kad nekliudytų verslui. Čia į pagalbą ir ateina „Mokesčių sufleris“.

„Su šiuo mūsų sukurtu įrankiu lengva priimti sprendimus. Jis sutaupo išties daug finansų vadovų ir buhalterių laiko“, – teigia įmonės įkūrėjas Andrius Kavoliūnas.

Pasako jo, „Mokesčių sufleris“ visų pirma padeda spręsti kasdien kylančius klausimus – platformos duomenų bazėje yra pateikta beveik 10 tūkstančių praktinių situacijų sprendimų. „Mokesčiai, apskaita ar darbo užmokestis – jeigu ieškote optimalaus sprendimo konkrečiai situacijai, labai tikėtina, kad ji jau yra išspręsta, ir atsakymą lengvai rasite „Mokesčių suflerio“ duomenų bazėje“, – sako A. Kavoliūnas.

Anot A. Kavoliūno, jeigu atsakymo į kilusį klausimą vis tik nerastumėte, visada galima kreiptis su savo situacija, kuri taip pat bus išspręsta. Ją išnagrinės ir į klausimus atsakys patyrę specialistai – kasdien yra pateikiamos net keturios naujos praktinės konsultacijos.

„Mokesčių sufleris“ kartu tarnauja ir kaip kvalifikacijos kėlimo priemonė: „Visi Lietuvos buhalteriai ir finansų vadovai platformoje turi galimybę palaikyti savo profesinę kompetenciją, stebėdami mūsų tiesiogines seminarų, laidų ar diskusijų transliacijas, kurių metu galima užduoti klausimus ekspertams. Šios transliacijos įrašomos, todėl neišsemiamas patirties resursas – visada po ranka“.

„Mokesčių suflerio“ išskirtinumas yra ir nuo 2011 m. kaupiamas žinių lobynas. Platformoje kasdien suprantama kalba pateikiamos aktualiausios mokesčių, su jais susijusių teisės aktų naujienos, su kuriomis kasdien susipažinti trunka kelias minutes, taip pat aiškinamieji vaizdo komentarai, įvairios skaičiuoklės, atmintinės, sąvadai ir teminiai rinkiniai. 

Platformos paslaugomis galima naudotis užsisakius vieną iš trijų planų – „Bazinį“, „PRO“ arba „Komandos“. Prenumeratą pagal savo poreikius ras visi – nuo laisvai samdomų buhalterių iki didžiųjų įmonių finansų vadovų.

„Mokesčių suflerio“ paslaugomis naudojasi apie 3500 įmonių Lietuvoje. „Swedbank“ savo klientams dovanoja 1 mėnesio „PRO“ plano prenumeratą. 

Visus verslo vystymo pasiūlymus „Swedbank“ klientai gali rasti prisijungę prie savo banko paskyros ir pasirinkę „Partnerių pasiūlymai“.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.