„Mokonomika 2021“ pamokų įrašai ir protmūšis: Kūrėjai (5-8 klasės)

2021-02-12

„Mokonomika“ – „Swedbank“ inicijuota didžiausia nuotolinė pamoka, kurioje mokytojai, moksleiviai ir jų tėvai turėjo galimybę pasiklausyti pranešimų iš daugiau nei 20 ekspertų apie finansus, kūrybiškumą, pilietiškumą ir daug daugiau. Pamoka buvo suskirstyta į Atradėjų (1-4 kl.), Kūrėjų (5-8 kl.) ir Ekspertų (9-12 kl.) amžiaus grupes. Praleidusiems „Mokonomiką“ arba norintiems žinias gilinti dar labiau, siūlome galimybę kiekvieną pranešimą peržiūrėti „Swedbank“ Lietuvoje „YouTube“ kanale.

Kaip pasirinkti profesiją? Kaip kurti ne tik gražų, bet ir tvarų meną? Kaip gyvena kiti pasaulio gyventojai ir kodėl tai svarbu? Į šiuos bei kitus klausimus tau atsakys ekonomistė Greta Ilekytė, keliautojas Orijus Gasanovas, turinio socialiniuose tinkluose kūrėjas Andrius Talžūnas ir kiti puikūs mokytojai „Mokonomikos“ Kūrėjų grupės pamokų grojaraštyje, kurį pasieksi čia: http://bit.ly/Kūrėjų-grojaraštis

Taip pat kiekvienai amžiaus grupei paruošėme trumpus Kahoot protmūšius, kuriuose galėsi patikrinti savo žinias „Mokonomikos“ temomis. Kūrėjų protmūšį rasi čia: http://bit.ly/Kūrėjų-kvizas.   
 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.