Būtent! diskusija „Verslas ir visuomenė: įsitikinimai, kurie turi keistis modernioje Lietuvoje“

Pirmą kartą Lietuvoje organizuotas diskusijų festivalis „Būtent!“ yra atviras, nepolitinis, nemokamas renginys, kurio tikslas – skatinti šalyje diskusijų ir įsiklausymo kultūrą, toleranciją skirtingiems požiūriams, pilietinį įsitraukimą ir gerinti priimamų visuomenei svarbių sprendimų kokybę.

Greitai bus 30 metų, kai Lietuva tapo nepriklausoma. Tai laikas, kai verslas kūrėsi, augo, keitėsi. Verslo kultūra tebesivysto. Šiandien verslas kuria darbo vietas, taikosi prie besikeičiančios aplinkos, reaguoja į socialinius skaudulius. Ar tai pastebi visuomenė? Ar to tikisi? Diskusijos dalyviai ieškos atsakymo į klausimą, ar verslininkai šiandien jau nebetapatinami su naudos tik sau ieškančiais išnaudotojais? Ko trūksta, kad keistųsi visuomenės požiūris į verslininkus? Ką turime nuveikti, kad stereotipai keistųsi, kad supratimo būtų daugiau, o naudą iš to gautų Lietuva ir šiuo metu bręstantys jos piliečiai?

Moderatorius: Antanas Sagatauskas.

Dalyviai: Tomas Jaskelevičius, Orijana Mašalė, Kęstutis Jusčius, Algirdas Davidavičius.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.