Go Forward! Atvira diskusija su verslo lyderėmis

„Go Forward!“ - pirmoji Lietuvoje tarptautinė konferencija apie sėkmingą moterų karjerą ir lyderystę. „Swedbank“ inicijuoto renginio metu žinomi visuomenės veikėjai dalinosi patirtimi ir įkvepiančiomis istorijomis, keičiančiomis verslo, mokslo ir kultūros pasaulį.

Diskusijos dalyvės – asociacijos „Lyderė“ įkūrėjos – skatina moterų karjerą ir savirealizaciją. Kaip peržengti komforto zoną, atrasti sėkmės receptą, motyvuoti ne tik save, bet ir kitus, bei paneigti stereotipus – tai klausimai, į kuriuos, siekdamos dabartinių pozicijų, turėjo atsakyti verslo lyderės. Apie kilusius iššūkius ir moterišką veržlumą kalbasi „Swedbank“ Lietuvoje vadovė Dovilė Grigienė, Nasdaq vertybinių popierių paslaugų vadovė, „Broker Services“ AB valdybos pirmininkė Arminta Saladžienė, advokatų kontoros „Ellex Valiunas“ partnerė Dovilė Burgienė ir Vyriausybės kanclerė Milda Dargužaitė. Diskusiją moderuoja Gabija Vitkevičiūtė.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.