Kas vairuos tavo gyvenimą? Diskusija „Samdomas darbas VS savarankiškas verslas“

„Kas vairuos tavo gyvenimą?“ – tai „Swedbank“ Finansų instituto organizuota finansinio raštingumo pagrindų konferencija, skirta jaunuoliams, kurie nori savo gyvenimą planuoti ir valdyti ne pasyviu autopiloto režimu, bet aktyviai ir savarankiškai. Joje daugiausia dėmesio buvo skiriama savarankiško gyvenimo starto taisyklėms ir finansinio saugumo priemonėms, kurios padeda neišlėkti posūkiuose ir neįstrigti kamščiuose. Konferencijos metu asmenine patirtimi bei įžvalgomis dalinosi „Swedbank“ specialistai ir verslūs Lietuvos žmonės.

Diskusijoje dalyvauja verslininkė ir dažus pristatančio prekės ženklo „Foxy Paint“ sumanytoja Neringa Černauskaitė, fotografas, medijų specialistas, lektorius Gytis Dovydaitis, „Uber“ logistikos ir operacijų vadovas Lietuvoje Vytautas Černiauskas, „Swedbank“ Finansų instituto projektų vadovė Rasa Rambynaitė. Savo sričių profesionalai kalbasi apie sėkmingas svajonių darbo paieškas, asmeninio karjeros kelio atradimą bei aspektus, padėjusius nuspręsti, koks darbo pobūdis kiekvienam priimtiniausias. Visgi kiek diskusijos dalyvių – tiek ir skirtingų požiūrių į svajonių darbą. Diskusiją moderuoja „Swedbank“ Finansų instituto vadovė Jūratė Cvilikienė.

 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.