„Kas vairuos tavo gyvenimą?“ Pranešimas „Gyvenk tam, kad nereikėtų nieko pirkti“

„Kas vairuos tavo gyvenimą?“ – tai „Swedbank“ Finansų instituto organizuota finansinio raštingumo pagrindų konferencija, skirta jaunuoliams, kurie nori savo gyvenimą planuoti ir valdyti ne pasyviu autopiloto režimu, bet aktyviai ir savarankiškai. Joje daugiausia dėmesio skiriama savarankiško gyvenimo starto taisyklėms ir finansinio saugumo priemonėms, kurios padės neišlėkti posūkiuose ir neįstrigti kamščiuose. Konferencijos metu asmenine patirtimi bei įžvalgomis dalinosi „Swedbank“ specialistai ir verslūs Lietuvos žmonės.

Fotografas, medijų specialistas, lektorius Gytis Dovydaitis teigia pasižymintis idealistine ir kritiška pasaulio samprata. Pranešėjas pristato tokį požiūrį į gyvenimą, kuris padės įgyvendinti kiekvieną viziją bei mėgstamą veiklą paversti savo pragyvenimo šaltiniu.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.