Kartu mes galime daugiau! 🇱🇹❤️🇺🇦

2022-03-01

Šiandien kaip niekad mūsų palaikymo ir dėmesio reikia Ukrainos žmonėms. Pokyčiai prasideda nuo mūsų pačių, tad patys prisidėdami, kartu kviečiame ir jus aukoti projektui „Mūsų širdys ir rankos - Ukrainai!“. Šiam projektui per mūsų partnerį Aukok.lt paskyrėme 100 000 eurų paramą. Visos projekto metu surinktos lėšos bus skiriamos nuo karo besitraukiančių ukrainiečių humanitarinei pagalbai, pirmai psichosocialinei pagalbai ir pirmajai pagalbai teikti. Patogiai paaukoti šiam projektui galite čia.

Savanoriaukime. Jūsų laikas yra labai vertingas ir gali būti nepakeičiama pagalba šiuo sunkiu metu. Prisidedant prie pagalbos Ukrainai mes skatiname kuo daugiau kolegų savanoriauti ir skiriame papildomą apmokamą laisvą dieną savanorystei.

Nemokamos sąskaitos ir paslaugos nuo karo veiksmų besitraukiantiems ukrainiečiams. „Swedbank“ Lietuvoje, pasitraukusiems iš karo veiksmų zonos Ukrainos piliečiams sąskaitas atidarys nemokamai, taip pat netaikys paslaugų plano mokesčio.

Mokėjimai į Ukrainą yra nemokami. Daugelis iš mūsų norime paremti Ukrainos žmones ir paaukoti įvairioms organizacijoms, palaikančioms ukrainiečius. Todėl visiems mokėjimams į Ukrainą, kurie buvo atlikti per „Swedbank“ nuo vasario 24 d. nebus taikomi aptarnavimo mokesčiai.

Atkreipkite dėmesį:

  • Esant galimybei, pirmenybę teikite mokėjimams į sąskaitas, kuriose galite atlikti mokėjimus eurais. Šie mokėjimai vyksta greičiausiai.
  • Siunčiant pervedimą į Ukrainą, būtina užpildyti gavėjo adresą: šalis, miestas ir gatvė.
  • Jeigu bus nuskaičiuotas aptarnavimo mokestis, prašome šiek tiek kantrybės ir jis jums bus grąžintas artimiausiu metu.
Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.