NEMOKAMA KNYGA: „Ateitis greitesnė, nei manote“

2021-10-22

Kiekvienais metais „Swedbank“ savo verslo klientams dovanoja knygą aktualia, svarbius socialinius, ekonominius klausimus nagrinėjančia tema. Nemokamą elektroninę knygos „Ateitis greitesnė, nei manote“ versiją kviečiame skaityti ir „Swedbank“ tinklaraščio lankytojus.

Knygos autorių, futuristų Peter Diamandis ir Steven Kotler įsitikinimu, per ateinančius dešimt metų patirsime daugiau perversmų ir sukursime daugiau turto nei per šimtą metų praeityje. Todėl itin svarbu suprasti, kur link judės visas pasaulis ateinantį dešimtmetį, kad eksponentiškai didėjantis technologijų poveikis ne gąsdintų, o taptų naujomis galimybėmis.
 
Knyga naudinga visiems, kurie siekia rasti atsakymus į klausimus, kaip prisitaikyti ar pritaikyti savo aplinką prie pasikeitusio pasaulio, kaip mūsų netolimą ateitį pakeis dirbtinis intelektas, robotika, virtuali realybė, biotechnologijos, 3D spausdinimas bei kokį poveikį tai turės verslui, valstybės valdymui, vaikų auginimui ir visai planetai.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.