NEMOKAMA KNYGA: „Naujoji galia“

2021-10-22

Kiekvienais metais „Swedbank“ savo verslo klientams dovanoja knygą aktualia, svarbius socialinius, ekonominius klausimus nagrinėjančia tema. Nemokamą elektroninę knygos „Naujoji galia“ versiją kviečiame skaityti ir „Swedbank“ tinklaraščio lankytojus.

Žmonės, kurie susiburia kartu, kad siektų pokyčio – tai ir yra naujoji galia, apie kurią šioje knygoje kalba Jeremy Heimans‘as ir Henry Timms‘as. Dėmesys čia skiriamas ne naujosioms technologijoms, o jų lemiamoms socialinėms ir ekonominėms transformacijoms. Juk šiandien turime įrankius, kurie kiekvieną mūsų įgalina inicijuoti pokyčius ir prisidėti prie to, kaip pasaulis atrodys rytoj. Tam tereikia mokėti iškelti savo idėją, suburti bendraminčius ir ją įgyvendinti pasitelkus naująją galią. Tokiu principu jau kilo nemažai pasaulinių judėjimų – nuo „ledinio vandens iššūkio“ (angl. Ice Bucket Challenge) iki #metoo.

Visa tai ne tik išplečia mūsų viekimo ribas, bet ir transformuoja mūsų mąstymą. Savo idėjas paversti realiu pokyčiu šiandien gali ne tik užimantys aukštas pozicijas ir disponuojantys dideliais resursais, bet ir tie, kurie turi polėkio ir moka įdarbinti naująsias technologijas. Knygos autoriai nusiteikę optimistiškai – naujosios galios šaltiniai paskatins vis didesnį skaičių žmonių iš pasyvių stebėtojų tapti aktyviais dalyviais ir tikrovės įkūrėjais.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.