Jauni ir suaugę? Knyga „Dilema – ne problema“ jums nemokamai

2022-11-24

Ši nauja knyga yra apie pirmuosius finansinius klausimus ir sprendimus, su kuriais susiduria savarankišką gyvenimą pradedantys jauni suaugėliai. Ji skirta visiems, kurie nori išspręsti pirmąsias dilemas lengviau, padidinti finansinių žinių bagažą ir susikurti stiprų pagrindą ateičiai.

Dilema knyga

Finansinėmis žiniomis ir patirtimi dalijasi Jūratė Cvilikienė, „Swedbank“ Finansų instituto vadovė, ir Nerijus Mačiulis, „Swedbank“ vyriausiasis ekonomistas.

  • Kaip sėkmingai suplanuoti asmeninį ar poros biudžetą?
  • Įsigyti naują ar naudotą automobilį, o gal geriau naudotis viešuoju transportu?
  • Dirbti sau ar kitiems? Savarankiško darbo ir juridinio asmens registravimo ABC.
  • Kada ir kaip pradėti rūpintis finansiškai užtikrinta ateitimi?
  • Kada yra tinkamiausias metas įsigyti nuosavą būstą?
  • Kaip pradėti investuoti ir nepasimesti informaciniame triukšme?

Autoriai kviečia ramiai priimti jauno suaugusiojo iššūkius bei primena nebijoti pasijuokti iš savęs, nes apie finansus galima kalbėti paprastai ir su ironija ar net per komiksus. Knygoje skaitytojai susidurs su specialiai sutirštintomis pozicijomis arba dilemomis, tarp kurių surasti asmeninį aukso viduriuką padės „Mintys išsinešti“ bei trumpai ir aiškiai sudėlioti pagrindiniai dalykai. Ant kelio užves ir papildomi ekspertų patarimai, jų istorijos, taip pat naudingos nuorodos ir tvarumo įžvalgos.

Nemokamą elektroninę knygos e.pub versiją galite atsisiųsti paspaudę šią nuorodą arba parsisiųskite .pdf versiją paspausdami rodyklės ženklelį viršutiniame kampe, atsidarę šią nuorodą. Netrukus popierinę knygos versiją galėsite įsigyti ir knygynuose bei e. prekybos kanaluose.

Knygos galite klausytis ir audio formatu:

Knygos turinys sukurtas „Swedbank“ lėšomis. Siekdami didinti finansinių žinių prieinamumą, „Swedbank“ šių spausdintų leidinių padovanos visoms Lietuvos savivaldybių bibliotekoms, o popierinę knygos versiją galite įsigyti knygynuose „Vaga“ ir „Pegasas“, didžiosiose „Maxima“, „Rimi“, „Norfa“ parduotuvėse bei e. prekybos kanaluose www.baltoslankos.lt, www.knygos.lt, www.patogupirkti.lt.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.