„Ekonomikos klasė“ nr. 4

2020-11-18

Įsibėgėjus rudeniui pristatome jau ketvirtąjį „Swedbank“ Finansų instituto kuriamo žurnalo numerį. Jį rengėme atsižvelgę į pandemijos laikotarpiu mokytojams kilusius iššūkius, kurie, pasitelkus naująją „Ekonomikos klasę“, nebeturėtų atrodyti tokie neįveikiami.
 
Šiame numeryje naudingos informacijos ras ne tik mokytojai, bet ir mokiniai. Įvairių sričių specialistai žurnale dalijasi žiniomis apie darbo galimybes paaugliams, būsimos profesijos pasirinkimą, šių dienų karjeros iššūkius ir neatrastą laimės šaltinį – savanorystę. Svajojantys apie nuosavą verslą ras naudingos informacijos, kaip ugdyti verslumą ir jam būdingas charakterio savybes, be to, sužinos, kaip kurti tvarų ateities verslą. Ir tai – dar tikrai ne viskas!

Šviežiausios „Swedbank“ Finansų laboratorijos naujienos, knygų rekomendacijos ir įkvepiančios istorijos laukia jūsų dėmesio.

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.