Treniruok savo finansinį IQ!

Finansinio IQ testas padeda įvertinti finansinį elgesį, o jo sportinė versija – finansinių treniruočių programa – skirta lavinti biudžetavimo, taupymo, skolinimosi ir investavimo įgūdžius. Išsirinkęs sritį, gali patogiai peržiūrėti bei atsisiųsti atitinkamas formos, masės, ištvermės ir jėgos treniruotes į savo kompiuterį ar kitą išmanųjį prietaisą. Ši žingsnių programa padės Tau lengvai startuoti, tobulėti ir siekti asmeninių finansinių rezultatų trumpuoju bei ilguoju periodu.

Patarimas: prieš imantis finansinių treniruočių, išspręsk žemiau esantį finansinio IQ testą.

Biudžetas. Finansinės formos įgavimas Taupymas. Finansinės masės auginimas Kreditas. Finansinės jėgos pratimai Investavimas. Finansinės ištvermės vystymas

Pasimatuok savo finansinį IQ!

 

Testą sudaro 20 klausimų iš pagrindinių asmeninių finansų sričių – biudžeto, turto planavimo, skolinimosi, investavimo ir draudimo. Atsakęs į šiuos klausimus sužinosi, kiek Tavo finansiniai įgūdžiai atitinka tvarios finansinės elgsenos taisykles, taip pat rasi patarimų, kokius savo įgūdžius gali patobulinti. Klausimai apie lytį, amžių ir miestą nedaro įtakos rezultatui.

Patarimas: atsakinėk į testo klausimus nuoširdžiai, nes jis skirtas įvertinti Tavo elgseną, o ne žinias.

 
Gender
Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.