„Ekonomikos klasė“ nr. 5 | Apie investavimą

2021-04-12

Prasidedant tikram pavasariui pristatome jau penktąjį „Swedbank“ Finansų instituto kuriamo žurnalo „Ekonomikos klasė“ numerį!

Mus supanti pandemija parodė, kaip svarbu turėti finansinio saugumo priemonių, kurios padėtų užsitikrinti gyvenimo stabilumą, o tuo pačiu – ir emocinę ramybę. Koja kojon su taupymu eina investavimas, kuriam ir paskyrėme visą penktąjį žurnalo numerį.
 
Skaitydami naujausią „Ekonomikos klasę“ moksleiviai sužinos, ką iš tiesų reiškia burtažodis „investavimas“ ir į ką galima investuoti dar jauname amžiuje. Mokytojai galės daugiau pasidomėti apie tai, kas yra šiandien ypač populiarus tvarus ir alternatyvus investavimas bei paauglius taip masinančios kriptovaliutos. Visiems neabejotinai bus įdomu paskaityti, kaip jauną lietuvį Lauryną investicijos atvedė iki pat Volstryto ir kokios saviugdos rekomendacijos padės lavinti investavimo raumenį.

Visa tai ir dar daugiau rasite naujausiame „Ekonomikos klasės“ numeryje. Gero skaitymo!

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.