Intelektinis žaidimas „Aš – investuotojas?“ | Ketvirta laida: Tomas, Laurynas ir Vita

2024-06-18

Nuotaikingas intelektinis žaidimas įsibėgėjo. Tai – jau ketvirtoji „Aš – investuotojas?“ laida, kurioje varžosi Tomas Dirgėla, Vita Žiba ir Laurynas. Kaip ir ankstesnėse laidose, žaidimo vedėjas Ignas Krupavičius tikrins dalyvių investavimo ir finansinio raštingumo žinias bei išrinks, kuris iš jų pateks į kitą etapą ir varžysis finaliniame žaidime. Viena garsiausių šalies komikių Vita Žiba artimiausiu metu planuoja įsigyti automobilį, o jei netikėtai gautų didesnę sumą, ją nukreiptų į obligacijas. Ar šios svajonės jai padės nugalėti varžovus?

 

Ketvirtoje laidoje taip pat išgirsite net du „Swedbank“ ekspertus – Donatą Šetiką ir Justiną Bagdanavičiūtę, kurie paaiškins, kokios finansinės priemonės yra palankiausios periodinėms investicijoms ir kaip pradėti investuoti į akcijas bei pasirinkti tinkamas įmones.

Laida „Aš – investuotojas?“ transliuojama „Swedbank“ Lietuvoje „Youtube“ kanale kiekvieną antradienį. Visas laidas rasite čia

Žaidime pateikiama informacija yra edukacinio pobūdžio ir negali būti  traktuojama kaip asmeninės investavimo rekomendacijos.

Audio versija:

 

Daugiau apie investavimą rasite „Swedbank“ tinklaraštyje.

Užsiprenumeravę „Swedbank“ Lietuvoje video kanalą, gausite pranešimus apie visas naujausias laidas. 

 

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.